Välkommen till Ann-Kristin Lundmarks hemsida

Att tala om svåra saker på ett enkelt sätt, att lyssna och ibland även använda humor i läkande processer känns naturligt. Jag vill höja kunskapsnivån i frågor kring svår sorg och trauma.

Ann-Kristin Lundmark

 Psykoterapimottagning   |   Böcker   |   Barnböcker  |   Föreläsningar   |   Kurser   |   Om mig   |   Media   |   Kontakt & Information

Aktuellt / Nyheter

 


Om mig

Ann-Kristin Lundmark

Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut och började arbeta med kommunalt driven missbruks- och ungdomsvård på 70-talet. 1987 tog jag emot mina första privata patienter och fr.o.m 1994 är jag privat-praktiserande psykoterapeut och egen företagare på heltid.

Har även arbetat som konsult och haft många spännande och varierande uppdrag. Är numera en flitigt anlitad föreläsare runt om i landet.

2007 utkom första upplagan av min bok Sorgens olika ansikten. Läs mer om boken

CHP
Jag håller kurser i CHP:s grundutbildning i klinisk hypnos.

Utbildningar
Fil kand examen – 1978
Psykologexamen - 1984
Leg psykolog – 1987
Leg psykoterapeut - 1990


Några av mina uppdragsgivare

Sundbybergs kommun, Miljöförvaltningen i Stockholm, NUTEK, STRIX TV, Jarowskij TV, Wegelius TV, Rädda Barnen, STIM, Skandias kriscentrum, Sophiahemmets Rehabcenter, Röda Korset, Skandiamottagningen, Kris- och traumacentrum, Trygg-Hansa, Folksam, Fonus, Östersunds kommun, Gävle kommun, Migrationsverket, Falköpings kommun, Landstinget i Karlstad, SVA, Hjärtum, Älvkarleby kommun, Ljusdals kommun, Tänkbart, Falck.

Jag har tidigare suttit med i Dagens Nyheters expertpanel och svarat på frågor om sorg.

Sedan 2004 arbetar jag åt MSB (fd Räddningsverket) och har bl.a haft flera utlandsuppdrag. Jag är också med i UD:s stödstyrka.


Författarbesök

Den som vill anlita mig för författarbesök kan boka via www.forfattarcentrum.se eller kontakta mig direkt.


Ny barnbok kommer i september:
Pinglan (Idus förlag)• Debattartikel i DN "Inför ett sorgombud i varje kommun".

 

 

Hypnos och Psykoterapi

Pustegränd 6, Stockholm